Adventskonkurrence: VIND BYBIEHL UR

Lately

har flettet julestjerner – det er jo SÅ hyggeligt!

En hurtig omgang billeder fra sidste uge. Ja det er ganske vidst lidt sparsomt med billeder, da både Hr. Skov jeg har lagt vandret med sygdom, hvilket også varede weekenden over. Men trods sygdom, så har det jo været en dejlig uge med fødselsdagsfejring og ikke mindst starten på julen ;-) Der er nemlig så småt pyntet op til jul herhjemme – men mere om det senere ;-)

Den kommende uge bliver ret så spændende med både koncertoplevelse, et par bloggermøde og så starter der en helt ny omvæltning for mig. Jeg holder nemlig sidste dag på mit arbejde og så starter jeg første dag på hjemmekontoret. Ihh jeg glæder mig som et lille barn!! Og så krydser vi lige fingre for at sygdommen smutter sig en tur snarest ;-)

havde inviteret min store familie til en hurtig omgang fødselsdag!

hvor jeg serverede en børnevenlig chili con carne.

har modtaget så mange fine gaver!

trodsede sygdommen i weekenden og gik en tur i den nærliggende skov.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventskonkurrence: VIND BYBIEHL UR