GIVEAWAY: STYLINGPRODUKTER TIL DIT HÅR

LOOK OF THE DAY. BLOSSOM

LOOK OF THE DAY: Trenchcoat: Minus// Tee: Vero Moda// Jeans: Selected Femme// Taske: Marc Jacobs//

Nogle gange har jeg tøjkrise. Så slemt endda at jeg ikke kan finde en eneste ting i garderoben, som jeg har lyst til at tage på! I kender det sikkert? ;-)
Men hvad stiller man så op? Jooooo, man går på shopping og køber 3-4 items i håb om at man bare kan ende med blot en af dem ;-)
Det er faktisk historien bag denne tee, som jeg havde på forleden. Jeg synes den passede godt ind i efteråret og faktisk var den temmelig rar at have på. Og til en sølle pris, så har den altså vundet en plads i min garderobe ;-)

Nogen har taget sig en fridag i dag og måske jeg egentlig bare skulle have taget på arbejde igen. For ikke nok med at jeg slog anklen til morgenens træning, så valgte jeg også at tabe rødbedesaft udover vores nye tæppe og på gulvet OVERALT! (Nogen trænger til en ekstra efterårsferie !!)
? Så shhh ikke sig noget til Hr. Skov – det bliver vores hemmelighed, ikke?

Jeg håber at I får en dejlig weekend og forhåbentlig en bedre start end min ;-)

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: STYLINGPRODUKTER TIL DIT HÅR