COCKTAIL: BEE'S KISS

LOOK OF THE DAY: COLDIE GOLDIE

LOOK OF THE DAY: Frakke: ASOS// Bluse: Minus// Nederdel: Mbym (lignende HER)// Støvler: Bianco// Taske: Mulberry// Halskæde: Hvisk

God morgen!

Jeg er lidt træt i da og har lidt en langsom morgen, efter jeg kom ret sent hjem i aftes efter et hyggeligt event i Aalborg. Så jeg tror at en ekstra kop kaffe denne morgen vil være helt på sin plads ;-)

Outfittet er fra i onsdags, hvor jeg var i biffen og se Kvinden i toget. En film hvor jeg sad det meste af tiden med hænderne op foran øjnene. Hvorfor var der ikke nogen der fortalte mig at den er ret uhyggelig? Anyways, jeg overlevede og glæder mig til at gense den på Blockbuster en dag ;-)

I aften smutter vi til fødselsdagsfest hos en af Caspers venner og i morgen skal den stå på fuld afslapning og plejning af tømmermænd for mit vedkommende ;-)

Hav en dejlig lørdag <3

Indlægget kan indeholde afilliate links

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COCKTAIL: BEE'S KISS