10 KJOLER TIL VINTERBRYLLUP

LOOK OF THE DAY: FRIDAY LOOK

LOOK OF THE DAY: Kimono: Minus// Bluse: Minus// Jeans: Selected Femme// Taske: BeckSøndergaard// Støvler: Tamaris// Halskæde: Bybiehl// Ur: Bybiehl//

Ahh sikke en regnvejrs dag, hva?
Egentlig gør det mig ikke noget at det regner – faktisk er jeg ret vild med regnvejrsdage, da man har rig mulighed for at pakke sig ind i strik, drikke varme drikke og tænde stearinlys. Sådan helt lovligt! Også på en onsdag vel at mærke ;-) Og måske smugkigge lidt i opbevaringskassen med julepyntet. Men kun kigge! ;-)

Outfittet er fra i fredags, hvor jeg tog turen til Aalborg, da jeg var blevet inviteret til event hos Valentin Brands. Sikke en lang tur – men da hilste på de andre bloggerpiger, så ved man bare at det har været hele turen værd ;-)

Jeg er næsten lige kommet hjem fra arbejde og vil hoppe i køkkenet. Jeg overvejer nemlig at bage cookies, I ved chocolate chip cookies – de er og bliver min yndlings! Oooog hvis det lykkedes, så får I da også opskriften herfra ;-)

Indlægget kan indeholde affilliate links

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 KJOLER TIL VINTERBRYLLUP