10 KJOLER TIL NYTÅR

6 COCKTAILS TIL NYTÅRSAFTEN

Er I mon ved at være klar til skyde 2017 ind? Vi er så småt ved at have styr på menuen, men jeg mangler lige at finde på de sidste cocktails til nytårsaften. For mig, er det vigtigt med gode cocktails. Det er trods alt en aften hvor der skal nydes en god middag og hvor der skal smages på lidt af hvert af cocktails. Jeg tror måske at vi ender ud i noget cointreau fizz og muligvis Moscow Mule, nu hvor alkoholen er på plads.

I går fik jeg denne fine pakke med et komplet nytårskit til nytårsaften. Så mon ikke vi skal mikse lidt den aften ;-)

Jeg har fundet 6 opskrifter på cocktails, som jeg synes at der ville være passende til anledningen :-)

Cucumber collins HER.

Strawberry daiquiries HER.

Moscow Mule HER.

Cointreau Fizz HER.

Ginger mule HER.

Bee’s kiss HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 KJOLER TIL NYTÅR