CHOKOLADE DRØM
Lad jer endelig ikke narre af denne fine kage. Faktisk er den noget så simpel og kræver ikke ret mange køkken/bage skills. Med andre ord, denne kage kan ALLE bage, uden at den slår fejl.
Så måske dette var en aktuel dessert til nytårsaften? Måske man blot kan pifte kagen op med lidt ekstra pynt og nytårspynt?
CHOKOLADEDRØM
Ca. til 6 personer
Du skal bruge:
- 180 g Hvedemel
- 150 g Sukker
- 50 g. Kakao
- 1 tsk. Natron
- 1 tsk. Bagepulver
- 1 tsk. Salt
- 1 tsk. Vanillesukker
- 1 Æg
- 1, 5 dl. Kaffe færdiglavet
- 1, 5 dl .Mælk
- 4 spsk. Olie
- 4 dl. piskefløde
- 100 g sukker
- 45 g kakao
- 1 tsk. vaniljesukker
- Revet chokolade (Jeg brugte toblerone, men prøv dig endelig frem med en god mørk chokolade eller bær)
- Frysetørret hindbær
Start med at tænde ovnen på 175 grader.
Bland først de tørre ingredienser sammen og derefter bland de våde ingredienser. Bland nu alle ingredienserne sammen. Pisk dejen på minimum hastighed i ca. 2 min. (dejen er meget tynd)
Smør en bageform ca. 20X20 og hæld dejen i. Bag gerne kagen midt i ovnen i ca. 15-20 minutter.
Nu til frosting. Hæld fløden i en skål og tilsæt sukker, kakao og vanille. Pisk det sammen til en kraftig chokolademousse. Men sørg endelig for at frostingen ikke bliver for fast. Sæt frosting på køl indtil kagen er færdig.
Når kagen er helt afkølet pyntes den med frosting og sættes i køleskabet.
Kagen bliver endnu bedre, jo længere tid den står på køl. Dog maks. 4 dage :-)
Velbekomme! :-)
Ingen kommentarer endnu