KONKURRENCE: VIND SHOPPER FRA BECKSöNDERGAARD

CHRISTMAS TREE

I søndags vågnede jeg op til 2. advent og jeg havde sådan en dejlig summen i maven over at have hele søndagen fri til at nusse lidt om julen. Og hvad bedre er, at smutte ud og handle juleslik, ting til julebag og så købe et juletræ?

Det sidstnævnte skulle vise sig at være lidt af en udfordring, i hvert fald på egen hånd. For efter at have kørt byen rundt og kigget på en masse (knap så pæne) juletræer, var jeg nødsaget til at køre tomhændet hjem.
Da jeg kom hjem blev jeg mødt af en noget tømmermændsramt Hr. Skov, som alligevel var frisk på at køre med mig ud og købe juletræ! YAAAY skreg jeg og klappede i mine hænder! Og på ingen tid fandt vi et smukt lille juletræ, som kunne passe ind i vores stue! :-) hehe..

Endnu en gang føler jeg mig ret voksen. Vores første juletræ. Sammen.

Jeg brugte søndag aften på at sætte træet på en juletræsfod – jep jep jeg er total en handywoman ;-) Eller… Træet står op og sådan nogenlunde lige – altså hvis man lige undgår at røre ved det ;-) ha ha..
Men søndag aften blev brugt på at pynte det lille træ og sætte lys på. Alt imens jeg spiste juleslik og nynnede med på julemusikken. Og jeg synes det var NOGET så hyggeligt! Nu mangler jeg bare et par ekstra opbevaringskasser til når julepynten skal pilles ned igen ;-)

Og nu pynter det lille juletræ så fint i vores hjem. Jeg kan slet ikke lade vær med at kigge på det. Faktisk kan jeg sidde og falde i stave og bare smile ved synet! Så er man vist komme i rigtig julestemning, er man ikke?

2 kommentarer

  • Hvor er det dog bare noget fint juletræspynt I har jer! Hvor monstro de fine geometrisk ornamenter er fra? Ganske vidst er vores træ veldigt pyntet allerede, men der er altid plads til lidt mere – især når det er så fint

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for de søde ord

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE: VIND SHOPPER FRA BECKSöNDERGAARD