CHRISTMAS SWEATER

HUSK AT FORKÆLE DIG SELV

Jeg har gjort noget!!

JA, jeg har købt ikke bare ÉN, men hele to julegaver til mig selv!! Ihh jeg skriger nærmest når jeg sidder og skriver det her.. Ha ha.. For jeg er SÅÅ ellevild over mine gaver til mig selv!

For selvom jeg for længst har overstået alle julegaveindkøb til alle andre, tjah så glemte jeg egentlig mig selv. Og jeg synes egentlig selv at jeg havde fortjent en gave. For der er egentlig sket meget i løbet af den sidste måneds tid både med bloggen og i mit private liv. Hvilket resulterer i at jeg godt må forkæle mig selv med en gave!

At, jeg så kom til at købe to gaver tog måske lidt overhånd, men det er okay, for det er to super fede ting, som jeg GLÆDER MIG til at modtage med posten. Forhåbentlig inden jul ;-)

Og JA jeg teaser omkring, men jeg kan dog røbe lidt, at jeg har købt en ny jakke og en ny taske! Men hvilke, dem må I vente med at se til jeg selv har dem i hånden og kan tage mine egne billeder af dem ;-)

Husk nu også at forkæle jer selv her i julen, hvad enten det er en lækker taske eller en miniferie i Danmark ;-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS SWEATER