ADVENTSKONKURRENCE: VIND GOODIEBOX I 3 MÅNEDER

Lately

har “bagt” de lækreste og nemmeste daddelkugler!

Den første uge i december har altså været noget så rar. Jeg har haft sidste arbejdsdag på kontoret, været til julekoncert og fundet et fint lille juletræ til huset. Åh jeg elsker jul! Jeg elsker at gå rundt og nusse om juledekorationer, julepynt og ikke mindst julebag!
Og nå ja, så er alt juleknas og julegodter jo altid et kæmpe hit hos undertegnede ;-) Og jeg overvejer at hoppe i køkkenet lige om lidt og kaste mig ud i et par julesmåkager i rigtig konditor style ;-). Det hører jo sig til, ikke? ;-)

Udover julekagebagning, så kommer denne uge til at forløbe sig med kaffedates, et møde i banken, julerengøring, fødselsdagsfejring for min kære daddy og så får jeg besøg af søde veninder til julefrokost i weekenden! Og derudover skal jeg selvfølgelig bage lucia boller, så jeg er klar til at se optog i næste uge med de lækreste juleboller!

har haft sidste arbejdsdag på kontoret. En sød kollega sendte mig dette billede efterfølgende :-)

fineste lille juledekoration.

anderledes og kreativ måde at pynte op! Se mere HER.

Umuligt at julepynte et bord til en herre-julefrokost tsk tsk ;-)

har været på juletræ jagt – en lidt større jagt end først forventet ;-)

Årets første berliner – og bestemt ikke den sidste ;-)

Kom forbi dette smukke julelys i fredags, hvor jeg var til koncert med min mor <3

lørdags outfit til julefrokost sammen hos min mutti!!

Har fyldt mine chokoladedepoter i sidste uge ;-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADVENTSKONKURRENCE: VIND GOODIEBOX I 3 MÅNEDER