LOOK OF THE DAY: Christmas party

LATELY

har bagt lækre lakrids småkager <3

Sidste uge var både en hyggelig samt en produktiv en af slagsen. Der var drøn på og jeg følte at jeg muligvis havde lidt for mange ting om ørerne og tog derfor en søndags fridag i går. Men selvom jeg havde travlt, så blev der alligevel tid til et par kaffedates, dokumenthåndtering, filmet en vlogs og en fødselsdagsfejring for min kære daddy.

Denne uge håber jeg på at jeg kan komme lidt ned i gear. Selvom jeg ønsker at alle punkterne på min opgaveliste var streget ud hurtigst muligt, så er det måske meget rart med et par pauser indimellem. Det skal jeg i hvert fald huske på.

Indtil videre har jeg en bagedate, parmiddag, datenight med Hr. Skov og en juletræsfældning og julehygge med familien på programmet. Og det ser jo meget overskueligt ud, altså indtil videre ;-) ha ha..

Sød lille kop med juleslik fra min søde mutti <3

har bagt luciabrød – se opskrift HER.

har glædet mig til 3. søndag i advent – adventspakker!!!

har fejret at søsser har været til eksamen!

pakkelegs gaver overload fra weekendens julefrokost ;-)

vaffel og kaffedate med søde @jennifergeertsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Christmas party