LOOK OF THE DAY: COSY & COLD

Lately

har holdt bagedag med min familie!

Sidste uge bød på lidt af hvert. Og ifølge billederne fra min telefon og mit kamera, så kan jeg sidde tilbage og smile over de sjove billeder jeg har taget i ugens løb.
Det har været en god uge med bla. julebag, juletræs skovtur, juletræspyntning, forkølelse, kaffedates og tilsidst kærestedate med Hr. Skov. Og nå ja, så tillod jeg mig lige at tage en blog fridag i weekenden. Jeg nød at have hele dagen med Hr. Skov, hvor den bla. stod på brunchdate og en tur i biffen om aftenen. Og i går hyggede jeg med min familie hele dagen.
Det er lige præcis sådan nogle dage der er værd at samle på og som er så rare at have her i denne juletid, hvor folk normalt har travlt og glemmer hyggen.

Denne uge bliver nu altså også ret speciel! Der skal jules igennem herhjemme inden vi sidst på ugen skal fejre juleaften! Glæder I jer? ;-)
Derudover skal jeg i biffen og se Min far Toni Erdmann og til 2 x fødselsdag i familien!

Hvis I endnu ikke har bagt til juleaften eller blot juledagene, så deler jeg senere i dag en opskrift på den ultimative cookie-opskrift, som ALLE vil elske ;-)

har modtaget den sødeste God bedring gave fra en sød samarbejdspartner.

har pyntet familiens juletræ, en årlig tradition..

og bagt julekager med min familie..

har spist brunch på havnen med søde Hr. Skov..

har bagt lakrids småkager, se opskrift HER.

har været til tapas-middag med søde venner..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: COSY & COLD