GLÆDELIG JUL

YOU HAD ME AT HO HO HO

Jeg håber at I havde den dejligste aften i går! Og at I fik lige hvad I havde ønsket jer og ikke mindst nydt hvert et øjeblik :-)

Det havde jeg virkelig! Jeg føler mig så heldig at have så rare og gode mennesker omkring mig, at jeg er fyldt med taknemmelighed i dag! Ahem.. Selvom jeg er noget træt og underligt nok sulten efter i går ha ha..

Jeg har været en sofakartoffel her til morgen og nydt at se julefilm fra bla. denne liste . Hr. Skov har serveret brunch for mig imens vi har vist gaver og delt minder fra i aftes. Jeg prøver lige at suge det sidste julestemning til mig, inden det snart går løs med nytår :-)

Senere skal jeg mødes med min familie og bare nyde tiden med dem og bla. spise rester fra i går, spille spil og spise lidt mere juleslik – det skal jo spises, ikke? ;-)

I aften smutter jeg videre til fødselsdag sammen med en flok andre tøser! Det bliver hyggeligt!

Hav en dejlig 1. juledag og nyd den med mennesker omkring dig <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLÆDELIG JUL