RECIPE: SYLTE TID

1-2-3 LØRDAG!!

Man er vel fristet til at kalde det “LUMMER LØRDAG” med det flatterende ovenstående billede, ;-) ha ha..

Men faktum er, at jeg stod tidligt op i morges og smuttede i træningscentret, hvor jeg var mutters alene. Ahh jeg elsker når jeg har hele centret for mig selv! Der er ingen kø og jeg nyder mest af alt stilheden. Og at jeg kan få lov til at svede som elg, uden at nogen kigger underligt!

Nu er jeg lige kommet hjem fra en hyggelig kaffedate med en sød veninde, som lige om lidt bliver min kollega – muligvis min IT partner ! Vi har begge to startet året med en ny start på jobfronten og det skulle da ikke gå ubemærket hen. Det skulle selvfølgelig fejres med et overdådig stykke kage – mindre kan ikke gøre det, vel? ;-)

Nu vil jeg lige snuppe et par timers blogarbejde inden Hr. Skov kommer hjem fra arbejde! Senere skal vi til en hyggelig middag med nogle rare venner.

Hav en dejlig lørdag folkens <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RECIPE: SYLTE TID