LOOK OF THE DAY: HELLO RED LADY

BEHIND THE SCENES

EVERYBODY DAB – eller mangel på samme ;-)

Ja ja, kønt er det bestemt ikke.. Meen selvom jeg ofte deler ud af mine hverdags outfits, så er der altså også EN DEL kejtet billeder indimellem. Og på sådan en lørdag, så skal I da ikke snydes for et billigt grin ;-) ha ha..

Jeg er så småt ved at gøre klar til årets første julefrokost i aften, med de sødeste veninder! Jeg glæder mig til at komme ud og feste og muligvis et smut i byen! Og så skal søndagen helt sikkert stå på tømmermænd og en maaasse junk food! Jeg glæder mig allerede ;-) ha ha..

“Jeg slikker lige det sidste chokolade af rundt om munden”

“Hej Random Mand, som lige valgte at stoppe op lige ved siden af mig, imens der blev taget billeder “

“Jeg svinger lige håret rundt, for at slippe af med myggene”

“Så tager vi det ene ben frem, det ene ben frem og så ryster vi det lidt”

“Når jeg bliver for utålmodig med billederne”

Jeg banker bare lige på håret, så gror det sikkert hurtigere!”

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: HELLO RED LADY