SUND TÆRTE MED BUTTERNUT SQUASH

EN DUFT AF HYGGE

Duftpinde: HER

Tilbage i december måned hvor man skulle tro at Hr. Skov og jeg nærmest var børn, hvis man altså kigger på mængden af vores adventsgaver ;-) Blandt de mange flotte adventspakker, lå denne fine pakke med duftepinde.

Duftpinde.. Et fænomen som jeg kun kender som duftlys. og som jeg ikke har været bekendt med siden jeg var barn. Og noget som jeg husker, at der lugtede forfærdeligt stærkt og som gav mig en lille smule kvalme.

Heldigvis er jeg blevet ældre og mit lugtesans er ikke så sart længere ;-) ha ha..

Men duftpinde derimod! Det er da et HIT!! Vi fik foræret duftpinde fra Skandinavisk og aromaen Hygge.. Og det er helt klart hvad duften dufter af.

Den holder hjemmet frisk og på det seneste har vi haft duftepindene til at stå på badeværelset. Og de pynter altså ret så fint der, hvis jeg selv skal sige det ;-)

Duften gør mig frisk, når jeg står op hver dag og hopper i bad. Derudover dufter badeværelset og entreén noget så hyggeligt, når jeg kommer hjem fra arbejde! En duft som ikke er pragende, men blot giver en friskhed til hjemmet, uden at blive for parfumeret.

JEG ER VILD MED DET!! Og faktisk holder den i op til 3 måneder og jeg er allerede på udkig efter den næste bundt duftpinde vi skal have fra Skandinavisk. ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUND TÆRTE MED BUTTERNUT SQUASH