10 sunde opskrifter

JOGGING JANUAR

Åh du søde januar.. Du er en måned, som mange elsker, men også frygter.

Jeg har det egentlig ikke særlig stramt med januar. Jeg kan godt lide at der er en måned om året, som tilfældigvis er den første, som rusker lidt i en og giver én en ny start. Og med start så mener jeg på sundhedsfronten og på det personlige plan.

Jeg fik selv et par fine spinningssko af Hr. Skov i julegave, som jeg glæder mig til at slide lidt ekstra i denne måned. I takt med Hr. Skov selv er cykelrytter, så har han heldigvis et par fif han kan give videre ;-)

Derudover skal januar måned bestå af:

  • en hyggelig pardate med nogle søde mennesker..
  • kaffedate med en barndomsveninde, som jeg ikke har set længe…
  • omrokering i hjemmet. Vores stue trænger igen til lidt fornyelse ;-)
  • forsinket julefrokost med veninderne..
  • Rydde op i garderoben – det trænger gevaldigt!
  • Og muligvis shoppe et par udsalgsfund eller to ;-)
  • Plante min Monstera om – wish me luck!!
  • Prøvesmage nye juice opskrifter og muligvis lave denne juice igen..
  • Dagdrømme lidt om et sommerhus med pool…

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 sunde opskrifter