SUNDAY SHOPPING

LATELY

En lille bitte snack

Hold nu op for en start på året!!
Jeg startede i mandags på et nyt arbejde og jeg har hele ugen været noget så træt om aftenen, at jeg nærmest gik på hovedet i seng. Sådan er det nok, når man starter på noget nyt ;-)

Men indtil videre er jeg super tilfreds og på et eller andet punkt, så har det givet mig overskud i hverdagen. Jeg har endda haft overskud til både træning, madlavning og en masse blogarbejde. Og faktisk har det også givet mig en uge, helt uden stress. Det føles altså rart og jeg ville ønske at alle uger kunne være lige sådan. :-)

Herhjemme har Hr. Skov og jeg nemlig vores eget lille fælles nytårsfortsæt. Nemlig at spise mere sundt og varieret. Så vi har virkelig smurt ærmerne op og slibet kokkeknivene. Og jeg kan virkelig mærke en forskel på hvad vi nu spiser og hvilken virkning det både har på kroppen, søvn og overskud.

Såååå jeg nupper gerne sådan en uge igen! ;-)

At vågne op til det fineste snelandskab! Og dermed også årets første kælketur med familien..

Kartoffel suppe til at lune sig på i de kolde dage. Se opskrift HER.

De fineste blomster fra en sød veninde og nytårsrengøring efter al julepynten er pakket væk.

Varm kakao hos mutti, efter en vellykket kælketur i sneen!

Lørdag aften stod den på date night med Hr. Skov, med tunbøffer (se opskrift HER ) og vino!!

En var ret glad for sneen ;-)

Den nemmeste butternut tærte – opskriften kommer på bloggen i morgen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY SHOPPING