SUNDAY SHOPPING

LATELY

De bedste fritter!!

En omgang rare billeder fra ugens løb. Det har været et mægtig uge med lækre møder såsom kaffedate, madklubben, en tur i biffen og afslutningsvis middag og vin med rare venner. Ahem.. Der var i hvert fald vin, skulle jeg hilse og sige ;-)

Jeg er lidt ramt i dag og vil inden længe hente lidt junk til Hr. Skov og jeg. Vi har da helt klart fortjent det, ikke? Jeg håber i hvert fald at tømmermændene kan kureres med lidt mad, så jeg kan blive klar til en ny uge!

En uge som består af ganske få planer udover mine sædvanlige planer hver uge – og ved I hvad? JEG GLÆDER MIG! Jeg glæder mig til at drosle lidt ned igen og nyde min fritid udenfor arbejde og blog. Og bare nyde de små øjeblikke, imens de er der. Det er noget bloggen og min IT drift godt kan lide ;-)

God søndag rare læsere <3

har været i biffen og se Dræberne fra Nibe – en meget spøjs men sjov film ;-)

Sylte tiden – se opskriften HER.

Når der sker noget godt , så skal det også fejres ;-)

Madklubben med søde damer!!

Den sødeste og reneste rødbede juice – opskrift HER.

Middag og vino hos dejlige venner i aftes..

Nogen var ret begejstret for en ny tee ;-)

Nogen kiggede og smagte på lidt slik i fredags ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY SHOPPING