SUNDAY SHOPPING

LATELY

Har modtaget de fineste blomster i denne uge <3


En ordentlig omgang billeder fra ugens løb, som har givet mig et smil på læben. Der er vist ingen tvivl om at de her Lately blogindlæg er mine yndlings! For jeg elsker at kigge tilbage og mindes en super dejlig uge. Og jo, der er skam også nogle små nedture indimellem – men dem tager man sjovt nok aldrig billeder af? Og hvorfor mon? Vil man ikke også hellere mindes de små øjeblikke, som gør en glad og lykkelig, frem for at fokusere på det dårlige?

JO! Og denne uge har altså været skøn og ikke mindst overvældende travlt! Men forhåbentlig bliver den kommende uge sat ned i et andet gear. Der ventes nemlig intet mindre end 3 kaffedates, (pyh) en brunchdate med en sød veninde, familiemiddag og så skal jeg være babysitter for min lille guddatter i weekenden. Derudover er der de sædvanlige gøremål såsom at arbejde, blogarbejde og andre blogrelaterede ting.

Nu vil jeg holde fri og nyde resten af min søndag! Vi har som sagt tømmermænd i dag, så mon ikke den skal stå på junk food og holden i hånd senere ;-)

har været til det fineste event hos Nunoo på Langhoff og Juul

og har kigget på deres lækre forårskollektion, som lander i butikkerne til marts :-)

Yndlings svenske goodies – desværre er posen allerede spist ;-(

har spist quinoa salat til frokost – se opskriften HER.

Fredagens kaffedate og yndlings iskaffen ;-)

Når man er i januar måned og værtinden for julefrokosten i aftes, server sådan en bombe af dessert! LOVE!

Er det ikke bare den sødeste kortholder?? Den og de andre ting fik jeg med hjem i min goodiebag fra Nunoo eventet!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY SHOPPING