ET GODT OG SUNDT MORGEN RITUAL

LOOK OF THE DAY: GIRL WITH GREEN SCARF

LOOK OF THE DAY: Jakke: Minus // Kjole: Asos // Støvler: Bianco// Tørklæde: Bianco //

YAY! Lige om lidt klapper jeg computeren sammen og vil holde weekend!

Jeg må indrømme at jeg har været noooget træt i denne uge, efter at være startet på nyt arbejde og jeg glæder mig derfor lidt ekstra til weekenden, som skal bestå af kærestemiddag, familiemiddag hos min mor og en MASSE afslapning!

Årets første weekend skal nydes og bruges på opladning til næste uge. Da jeg havde en ret booket kalender i december måned, så er det altså rart at kunne starte januar ud med få planer og mere hjemmetid, så der er tid til blog og dokumenthåndtering :-)

Hav en dejlig fredag og god weekend når I når så langt! :-)

2 kommentarer

  • Lækkert halstørklæde! Jeg har hardcore holdt ud og undladt at købe nyt halstørklæde denne vinter, for helt ærligt, hvor mange forskellige er det så lige nødvendigt at have? Jeg ved det ikke, men noget siger mig, at svaret inkluderer lige præcis det der

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha der er altid plads til et ekstra tørklæde i garderoben

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET GODT OG SUNDT MORGEN RITUAL