QUINOA SALAT MED BLOMKÅL OG BROCCOLI

LOOK OF THE DAY: HELLO RED LADY

LOOK OF THE DAY: Strik: HER // Jeans: HER // Taske: HER // Støvler: HER //

Ahh…. Lige om lidt klapper jeg computeren i og kan holde (en velfortjent) weekend! Mmm.. Jeg elsker bare sådan nogle fredage, hvor arbejdsdagen er kortere og man har en HEL weekend foran sig!
Men det går nu ikke stille for sig, af den grund. Der er både en dinnerdate, en kaffedate med min søde mutti, træning, et besøg hos svigerfamilien og sidst men ikke mindst, årets første julefrokost med dejlige veninder lørdag aften! Og nå ja så byder jeg de obligatoriske tømmermænd velkommen på søndag.. Av, det bliver altså en god weekend ;-)

Outfittet er forresten fra i weekenden, hvor stakkels Hr. Skov var lokket med ud og tage outfitbilleder – den stakkels mand stod og frøs imens vi skød billeder.. Mon han skal forkæles lidt ekstra i denne weekend? Nu har han jo både stået model til en omrokering i huset og været stået som fotograf ;-) Mon ikke han skal forkæles med lækre tunbøffer og lidt vino i aften – det er jo weekend!

Hav en dejlig weekend, søde læsere <3

Indlægget kan indeholde affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

QUINOA SALAT MED BLOMKÅL OG BROCCOLI