HAPPY NEW YEAR

LOOKS OF THE YEAR #2

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER //

5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER //

9. HER // 10. HER // 11. HER // 12. HER //

13. HER // 14. HER // 15. HER // 16. HER //

Anden del af årets outfits – denne gang i den sommerlige ende. Det virker helt tosset at kigge på billeder, hvor man bar bare ben og hvor kulør var lidt mere brun end bleg ;-) ha ha..

Forleden havde jeg total tøjkrise og jeg kunne vitterligt ikke finde noget der passede sammen på garderobe stativet. Hr. Skov var dog ikke enige – så måske det blot er en tøseting, at vi af og til har den der upopulære tøjkrise?

Men nu hvor jeg egentlig kigger de her outfits igennem, så kan jeg da godt se at der er nogle gode fund i mine gemmer. Og hov, hvor blev de egentlig af? Noget siger mig, at jeg må gå i gemmeren og finde tøj, så jeg kan gå langt udenom den famøse tøjkrise næste gang ;-) ha ha..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPY NEW YEAR