HATE FOR WINTER?

SATURDAY

I forhold til mit A-menneske i går, så var det ganske rart at vågne tidligt i dag. Bare sådan helt af mig selv. Så måske er mit A-menneske ikke helt forsvundet – eller også dukker det kun op i weekenderne? Hmm.. Kunne man bede om den omvendte version??

Jeg stod som sagt tidligt op i morges og besluttede mig for at tage ud og træne. Jeg elsker at træne om morgenen. I mit fitnesscenter er der ikke mange der træner tidligt om morgenen, så man har det nærmest for sig selv. Og det er VIRKELIG rart :-) Derudover kan jeg godt lide at være aktiv fra morgenen af, det sætter ligesom tempoet for resten af dagen :-)

Min lørdag/weekend kommer primært til at bestå af omrokering herhjemme. Jeg er i gang med et mindre makeover hist og her herhjemme.
Jeg tror simpelthen at det er den virkning januar har på mig. Der skal skiftes lidt ud og så indføres lidt nyt ;-) Muligvis en ny sovesofa til vores gæsteværelse!
Da Hr. Skov er ude at cykle, så er jeg lidt spændt på om han får et lille chok over huset, når han kommer hjem senere i dag ha ha.. ;-)

Jeg glæder mig til at vise jer det snarest :-)

Hav en dejlig lørdag!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HATE FOR WINTER?