SATURDAY

Sunday Shopping

Reklame links: 1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

Vi har en ret fin fordeling herhjemme. Imens jeg sidder med computeren i skødet og småshopper lidt på nettet, så ser Hr. Skov håndbold.. Smart, ikke? Desuden kan jeg klart anbefale ALLE, at shoppe imens deres mænd ser sport – TRO MIG, de opdager INTET! ha ha ;-)

Jeg har lyst til at shoppe lidt til mig selv lidt til hjemmet. Muligvis et par nye puder til vores sofa i stuen. Jeg har været i gang hele weekenden med at pusle lidt med indretningen herhjemme. Tænk sig, at nu har jeg snart boet her i et år.. Det er vildt så hurtig tiden går :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SATURDAY