BEHIND THE SCENES

SUNDAY SHOPPING

Glædelig søndag!

Herhjemme har søndagen startet lidt sløvt, eftersom både Hr. Skov og jeg ligger med tømmermænd, ahem.. ;-)

Men trods tømmermænd, så har jeg nu alligevel overtalt mig selv til at tage ud og træne – JEP jeg burde sgu få en medalje eller et eller andet ;-) Jeg synes i hvert fald at jeg trænger til at komme ud og få brugt lidt energi, end at ligge at dase den på sofaen hele dagen.
Og derfor præger søndagens shopping også lidt af træningen. For jeg har nemlig indgået et lille væddemål med mig selv – men mere om det senere, når jeg fortæller om min træning og sundhed :-)

Der er alt lige fra vitaminer til sjippetorv – og det sidstnævnte gad jeg altså godt at eje herhjemme! Jeg mindes det var super sjovt at sjippe som barn og hvis man så samtidig kan få lidt træning ud af det – så er det vel en win win, ikke?

Jeg kigger ind til jer senere med ugens Lately billeder! :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEHIND THE SCENES