LOOK OF THE DAY: THE UNIFORM

CUTE CRAVINGS

Mine tanker bag mine opskrifter, er at de skal indeholde ganske få ingredienser eller blot ingredienser jeg har i forvejen i mit køkken. Altså hovedsagen er at det skal være nemt. Så nemt, at det er noget man lige hurtigt kan bikse sammen, hvis man nu får uventet gæster. :-)

Jeg har de sidste par uger haft utrolige søde cravings for alt med sukker! Specielt den omtalte fastelavnsbolle er altså hoppet i min taske på vej hjem, et par gange eller 10 ;-) Det er jo så nemt at købe, men jeg føler også at jeg er nødt til at spise dem imens de er her, ikke? Lige om lidt er det jo fastelavn og så går der et helt år før jeg skal se dem igen – altså medmindre jeg bager dem selv ;-) ha ha..

Men min sidste craving er Oreo Trøfler – og den craving har jeg altså haft lige siden jeg var til middag hos et sødt vennepar, hvor værtinden serverede oreo trøfler… og er du GAL, de er gode!! Så gode, at jeg i går hoppede i køkkenet og “bagte” en portion. De er ultra nemme og så smager de altså af flere ;-) I kan evt. tjek min Insta Story HER, for at se dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: THE UNIFORM