På en rar og blød sky

GOOD MORNING

Godmorgen søde læsere!

Jeg skal møde lidt senere i dag på arbejde, så jeg har ret god tid her fra morgenen af. Tiden bruges selvfølgelig på en god morgenmad og en kop kaffe at klare dagen på.. Og JA, du læste rigtigt! En kop kaffe! Jeg er så småt begyndt at drikke et par kopper i løbet af ugen, for at holde energien oppe. Specielt efter at jeg sidste uge døjede med en halsbetændelse, som forhåbentlig snart er på retur, så mangler jeg lidt energi til at nå alle mine ting – og voila! Så er kaffe altså lige løsningen ;-) Selvfølgelig med en halv kop mælk ha ha ;-)

Jeg vil klappe computeren sammen og smutte på arbejde og lave noget dokument håndtering!

Jeg kigger ind til jer senere med flere billeder af ovenstående outfit!

Hav en dejlig dag! <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På en rar og blød sky