SUNDAY SHOPPING

LATELY

En lille søndagstreat – nu hvor man er syg ;-)

Selvom det er en noget grå og mørk søndag, så har jeg alligevel været tidligt op, efter at have ageret som babysitter for min lille gudatter siden i går. Og vi har hygget os og spist pandekager til morgenmad i dag! Sikke en start, ikke?
Men desværre har jeg siden i fredags været en smule små sløj, hvilket har resulteret i 2 aflyste planer og en hel del hvile på vores sofa..
Men trods sygdom, så har det altså været en mægtig uge med både kaffedate, lørdagsbrunch og nogle sjove blogprojekter.

Den kommende uge bliver heldigvis mere rolig. Der forventes et par kaffedates (jeg synes jeg gentager mig selv hver uge?) og så skal jeg til 80’er fest i weekenden og danse moderne! ;-)

Men første prioritet er at blive rask igen, så jeg kan blive klar til en ny arbejdsuge!
Mon ikke lidt dyner og lidt vitaminer ville kunne klare sagen?

Hav en dejlig søndag! <3

Det smukkeste aftenlys

Lørdags brunchdate med en sød veninde

Smukke forårsfarver i min garderobe! Og endelig fandt jeg noget med prikker <3

Fredagens middag bestod af en lidt sundere pasta carbonara – opskriften kommer på bloggen i morgen..

Når den har stået på søndags pandekager herhjemme ;-)

2 kommentarer

  • Sikke dog en smuk aftenhimmel! Jeg tror ikke jeg overdriver, når jeg siger, at tågen ikke har været lettet her i OdHej Ida

    Jeg er blevet henvist til dig i forbindelse med, at blive frivillig på SoMe-redaktionen på årets Heartland Festival. Jeg var med på teamet sidste år som SoMe-redaktør, og det var virkelig en opgave, jeg nød rigtigt meget, så jeg vil sådan set bare høre, om I skulle have lyst til at have mig med igen i år?

    Venlig hilsen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Okay, jeg ved ikke hvad der foregår nu, men min iPad poster sære ting, og siger jeg ikke kan poste min undskyldning. Har jeg skrevet mange gange nu, er jeg endnu mere ked af det, og hvis ikke, så beklager jeg bare det vrøvl fra en gammel mail, der nu står på din blog. Monstro du kan slette kommentaren, for jeg kan ikke, haha. God søndag

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY SHOPPING