SUNDAY SHOPPING

Lately

De fineste Valentins blomster i en flot gaveindpakning..

Billederne er sparsomme i denne uge, da jeg har brugt over halvdelen af tiden på at ligge syg om aftenen. Det er egentlig utroligt hvordan en halsbetændelse kan blive ved og ved. Men forhåbentlig er det værste overstået nu, så jeg ENDELIG kan få sovet igennem, uden at vågne op med hoste ;-)

Jeg har en fri-søndag i dag, som skal bruges på bloggen og muligvis lidt træning. Senere smutter jeg til en hyggelig teenager fødselsdag i familien – det bliver rart at se familien igen, specielt efter denne uges omgang.

Det har nemlig været lidt af en tosset uge med både op og nedture, men på afslutningsvis er endt godt. Men det har sat sine spor og humøret har ikke været 100 % godt hele vejen. Jeg håber at den kommende uge kan gøre det endnu bedre i form af en masse tid med veninderne, gode blogmøder og lidt holden i hånd med kærestevennen. Og og og måske lidt tid til at nyde de små øjeblikke..

Hav en dejlig søndag! <3

Den fineste udsigt denne søndag morgen, imens jeg spiste morgenmad!

Valentins daten som gik i vasken, men blev i stedet til en hjemmedate!

Nyt og nyvasket sengetøj – findes der noget bedre?

Dinnerdate med hende her inden vi tog i biffen og så Mr. Grey ;-)

De bedste Oreo trøfler – opskriften finder I HER.

En af ugens helt klart optur ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY SHOPPING