SUNDAY SHOPPING

Lately

Ugens frugt skål – jeg elsker farvekombinationen..

Vejret er lidt trist i dag. Ja faktisk har det været sådan hele weekenden, altså lige på nær fredag, hvor solen skinnede højt på himlen og vejret smittede af på humøret, da jeg var i ægte fredagshumør! :-) Og faktisk har humøret varede ved hele weekenden, da der har været en masse rare stunder.

Nu sidder jeg dog lidt træt og kigger ud på regnvejret. Jeg har placeret mig i sofaen med computeren i skødet, lidt snacks og en temmelig træt krop. Men jeg er træt på den gode måde, som man godt kan blive på sådan en søndags facon. Sådan lader jeg nemlig allerbedst op til en ny uge. Og den kommende uge bliver nu altså også rar. På trods af ganske få planer, udover et hyggelig blogmøde, en masse overarbejde og et dejligt besøg hos en sød veninde. Og så skal jeg være alene i weekenden, hvor Hr. Skov er sendt til KBH. Det er første gang at jeg har hele huset for mig selv i en HEL weekend, og egentlig så glæder jeg mig. Jeg er nemlig ret glad for mit eget selskab ;-) haha.. Ej jeg nyder bare at jeg kan være lidt alene og bruge en hulens masse tid på bloggen – der skal både planlægges regnskab og kigges på crm microsoft. :-)

Nu vil jeg klappe computeren sammen og nyde resten af min søndag med en hyggelig middag og holden lidt i hånd med Hr. Skov. Og forberede lidt til fastelavn i morgen – men mere om det i morgen ;-)

Jeg håber at I har haft en fabelagtig god uge! <3

Når frokosten står på friske bagels <3

Smuk solnedgang på en herlig fredag! En stor kontrast til dagens regnvejr!

Yndlings suppe, for at få styr på halsbetændelse..

Himmelstående dessert til middag hos svigerfamilien i aftes..

Glad og ret begejstret for min nye forårs sweater! Se hele outfittet HER.

Når man har spist en pinlig stor mængde kage i denne uge og man så lige snupper en ekstra denne søndag!

Og en mere til samlingen! Men se liiiige hvor fin den er?? <3

Sund spinat PIZZA med lækre farver! Se opskriften HER.

Og tilsidst solskin i min stue! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY SHOPPING