A YEAR AGO: JANUAR

LOOK OF THE DAY: 50 SHADES OF BLUE

LOOK OF THE DAY: Frakke: gammel// Bluse: Pieces // Nederdel: Mango// Støvler: gamle// Halskæde: Hvisk // Solbriller: Ray Ban // Taske: Mulberry

Det er slet ikke tydeligt at se at jeg er glad for farven blå, vel? ;-) ha ha.. 50 shades of blue, minder mig om at den næste Mr. Grey filmen netop har premiere i dag!! Og selvom jeg nu ikke var så stor fan af den første film, så skal jeg da alligevel et smut i biffen og se nummer 2 i rækken! Dog skal jeg vente en hel uge endnu, før det bliver aktuelt!
Jeg har nemlig taget mig en fridag i vinterferien og jeg glæder mig som et lille barn til at have en hel dag fri og hvor jeg skal i biffen om aftenen og se filmen med min søster!! Men for at være helt ærlig, ikke?
Så er der altså noget underligt og lummert ved at sidde og se sådan en film i biffen sammen med 50 andre mennesker – specielt fordi jeg bliver sååå pige-kuller, at jeg sidder og fniser for mig selv ;-) I kender sikkert typen! Men mon ikke, at jeg overlever det? ;-)

Jeg er atter tilbage på arbejde i dag, efter et par kursusdage. Og senere står den på en hyggelig kaffedate med @jennifergeertsen hvor der skal diskuteres blog og ideer – det er rart at kunne dele sådan nogle tanker med en anden blogger :-)

Hav en dejlig torsdag!

Indlægget kan indeholde affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A YEAR AGO: JANUAR