#nouw30daychallenge

LOOK OF THE DAY: FASHION WEEK SWAG

LOOK OF THE DAY: Frakke: Minus // Halstørklæde: Pieces // Tee: Goodgirlsclubcopenhagen // Nederdel: Selected femme// Støvler: Gamle// Solbriller: Ray Ban//

Ahh… Tænk sig, at man lige nu kunne sidde på en af de forreste rækker til modeshows på D’angelterre i forbindelse med modeugen… Baaah.. Jeg vil da meget hellere bruge tiden herhjemme! Ikke?

Jeg må indrømme at jeg nok gerne ville have takket ja til alle de lækre shows jeg er blevet tilbudt i denne uge. Men samtidig har jeg heller ikke haft overskuddet til at besøge KBH over flere dage og stresse rundt til de forskellige shows.
Og ja det er da fedt at komme til fede modeshows – men helt ærligt, ikke? Så er der altså heller ikke mere at hente i den retning. Så derfor har jeg endnu engang takket nej til modeugen. Og det passer mig faktisk ret godt, specielt fordi weekenden er ret booket, så jeg har egentlig brug for mine dage herhjemme :-)

Outfittet er fra i weekenden, og jeg var iført en af mine nye t-shirts fra det lækre brand Good Girls Club Copenhagen – jeg er ellevild over navnet btw ;-) Derudover har de altså et ret fedt udvalg af forskellige t-shirts og hvis du er vild med SKAM, så burde du kigge nærmere på denne HER.

Indlægget kan indeholde affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#nouw30daychallenge