LUNE STRIK TIL KULDEN

LOOK OF THE DAY: LOOK DOWN

LOOK OF THE DAY: Jakke: Meotine// Kjole: Oenling// Støvler: Bianco// Taske: Marc Jacobs//

Det er helt ubevidst at jeg på alle billeder nærmest kigger ned. Faktisk prøver jeg at kigge nogenlunde ind i kameraet hver gang, når vi er ude og skyde outfit billeder ;-) Måske jeg skulle tage en videreuddannelse i at lære at posere? haha…

Men jeg er en smule undskyldt denne gang, da billederne er fra i sidste uge, hvor jeg havde ferie og min halsbetændelse var på det groveste! Så mange af billederne kiksede, da jeg var midt i at hoste, så jeg tænker at jeg hellere vil skåne jer for de knap så charmerende billeder ;-)

Det er noget af en blæsende dag, men jeg synes nu alligevel at det er ret hyggeligt at pakke sig ind i sit yndligs sengetøj, drikke varm the og høre vinden suse udenfor. For selvom jeg længes lidt efter foråret – så er det netop dage som denne, som gør at jeg elsker vinteren ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LUNE STRIK TIL KULDEN