SNEAK PEEK

LOOK OF THE DAY: SWEAT FOR SPRING

LOOK OF THE DAY: Sweater: Minus// Skjorte: Pieces// Bukser: Selected Femme// Taske: Leowulff// Pumps: Bianco//

GLÆDELIG FREDAG! <3

Ahh det føles altså noget så rart, at kunne slutte fredagens arbejdsdag af med en lille fyraftens øl. Og det er lige hvad jeg har gjort! Efter arbejde mødtes nogle af mine kollegaer og jeg til en lille én efter en god arbejdsuge! Jeg synes det er en hyggelig ting at gøre med sine kollegaer og ikke mindst for bevare det sociale på arbejdspladsen.

Nu er jeg lige kommet hjem og vil selvfølgelig vise jer dagens outfit! Sweateren fra Minus er ny og jeg ELSKER farven og de fine små detaljer og blev lidt inspireret efter at have tippet jer om ret lækre forårs sweater. Så nu har jeg selv klikket denne hjemme og jeg er sikker på at den bliver en keeper over hele foråret og sommeren med!

Nu vil jeg lige hurtigt skifte tøj og smutte videre til madklubben med veninderne i aften!

God weekend! <3

Indlægget kan indeholde affilliate links

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNEAK PEEK