Lately

SÅ PINLIGT!

Jeg har indimellem delt nogle ret pinlige historier fra privaten, læs både HER og HER.

Men egentlig har jeg en pinlig historie, som faktisk omhandler noget som skete sidste år!

Og jeg nævner kun historien, for både at minde jer og ikke mindst mig selv om denne vigtige regel! For jeg har haft i sinde at glemme denne regel og måtte stå ret flov og afvise små børn. Oh yeah! Så slemt var det!

Sidste år i februar havde jeg en temmelig travl måned pga. nedpakningen af min lejlighed og indflytningen i Hr. Skovs hjem. Vi havde nemlig besluttet os for at flytte sammen.

Da jeg jo har et temmelig nært forhold til fastelavn (pga. de ualmindelig gode fastelavnsboller) så vidste jeg jo godt at ifølge kalenderen, så nærmede vi os fastelavn. Og findes der noget mere kært, når børn klæder sig ud og slår katten af tønden? Nej vel? Jeg synes altså det er en herlig tradition. Men efterhånden som man er blevet voksen, så kan man godt glemme traditioner.
For da jeg en dag stod hjemme i Hr. Skovs hus med favnen fyldt med flyttekasser, så ringer det på døren. Og da jeg åbner døren, så bliver jeg mødt af fastelavnsris og sang fra en gruppe små børn, som henholdsvis var klædt ud som en iphone, dracula og mariehøne! Og imens de små børn sang den originale fastelavnssang rammer tanken mig!!

JEG HAR IKKE NOGET JEG KAN TILBYDE DE SMÅ BØRN!!!

Jeg har ikke engang skænket det en tanke at jeg skulle have købt noget fastelavns slik, som jeg kunne dele ud! Nu havde jeg jo vænnet mig til tanken om at bo i lejlighed i mange år og der kommer ikke ligefrem børn og rasler til fastelavn.

Børnenes fastelavns sang endte og jeg stod der med en temmelig flov rødme. Og prøvede at gennemsøge vores skabe og skuffer i mine tanker. Havde vi mon et par lakrids tilovers? Havde jeg mon mønter, selvom jeg aldrig har kontanter på mig? JEG KUNNE IKKE KOMME I TANKE OM NOGET SOM HELST!

Så jeg måtte gå til bekendelse og fortælle børnene at jeg desværre ikke havde noget slik til dem. POKKERS! Og så blev man ret hurtigt stemplet af små børn ;-) Børnene gik tomhændet herfra og min dårlige samvittighed voksede!
Derimod sagde jeg til børnene at de skulle vende tilbage til næste år, hvor jeg helt sikkert var forberedt!

OG JEG ER TOTAL FORBEREDT I ÅR! Børnene og fastelavnssangene kan bare komme an! Jeg har nemlig fastelavns slik i år! Og også lidt rester til mig selv i aften ;-) haha..

Der sker af og til nogle ret pinlige ting i privaten og dette var blot en til samlingen! ;-)

Har I mon oplevet noget lignende?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately