RE-POST: FASTELAVNSBOLLER MED CREME

SUNDAY SHOPPING

Glædelig søndag!

Jeg ved ikke med jer, men jeg synes faktisk at det er ret hyggeligt at det regner udenfor. Så har jeg nemlig en god undskyldning for at sidde indenfor med benene smækket op og gerne med computeren i skødet! Det er nemlig blevet tid til ugens shopping! Og i øjeblikket drømmer jeg om prikker og farver. Måske hænger det lidt sammen med, at NOGEN gerne vil have at foråret snart er på vej ;-) Og hver gang man shopper, så føles det altså lidt som en luksus at få varerne leveret i så fine papirsposer.
Uanset, så er der her 10 skønne tips fra mig :-)

Jeg kigger ind til jer senere med billeder fra ugens løb!

Hav en dejlig søndag, fineste <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RE-POST: FASTELAVNSBOLLER MED CREME