LOOK OF THE DAY: FASHION WEEK SWAG

TAPAS DADLER I SVØB

Okay, jeg indrømmer gerne at jeg ikke er så fan af dadler. Ja, faktisk kan jeg heller ikke lide rosiner eller tørrede figner. Måske er jeg bare ikke den type, der kan lide det tørrede slags?
Altså lige udover denne lækre opskrift , som smager som fuglene synger, bevares ;-)

Men dadler og bacon?? Det er jo en helt ANDEN snak!!!

I har sikkert allerede prøvet dem, men jeg vil nu alligevel slå et slag for de her små smuttere..

For på det seneste har jeg cravet OST! Jep, du læste rigtigt! Jeg er begyndt at få sådan en oste-craving for chili-gouda, pesto ost og alt slags nøddeost! Ha ha og tænk engang at jeg for 2 år siden ikke brød mig om ost – nogen er ved at blive voksen, hva? ;-)

Nå men, nu har jeg altså spist de her herlige dadler i svøb til vores seneste ostebord herhjemme. Og de fungerer underligt nok, super godt til ostebordet. Ja, faktisk fungerer de ekstra godt til tapas bord i en helhed.

Så hvis I ikke allerede har prøvesmagt dem – så gør det NU! Eller i weekenden ;-)

Opskriften er nem og du finder den på billedet herunder.

TAPAS DADLER I SVØB

Du skal bruge:

  • 10 gode baconstrimler
  • 10 dadler uden sten

Rul dadlerne ind i bacon og læg dem på et bagepapir på en bageplade. Rist dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 min. eller indtil baconen begynder at få farve og bliver sprød.

Prøv evt. med lidt hytteost i dadlerne eller drys lidt rosmarin henover.

Server dem til en god og hyggelig tapas middag!

VELBEKOMME!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: FASHION WEEK SWAG