LOOK OF THE DAY: DOTTIE DRESS

HELLO NEW SHOES

Nåå, men øh.. Jeg synes jo ligesom lige at jeg manglede de her sko i min garderobe! Så de faldt altså helt “tilfældigt og uskyldigt” ned i min pose, da jeg forleden var inde og besøge den lokale Bianco butik.
Men til forsvar, så skinnede solen altså ret så fint og så kom man jo i forårs humør og fik forårs kuller..
Og helt ærligt, ikke? Så er farven jo ikke til at stå for!! Jeg er sååå vild med pasteller og denne er altså en af mine yndlingsfarver! Og selvfølgelig skulle de her babies da med mig hjem! Nu går jeg så bare og venter på at regnen holder op, så jeg kan gå og shine i mine nye sko – som btw er himmelsk at gå i – blot til info ;-) ha ha..

Jeg er ellers ikke normalt til sneakers, da jeg ofte føler mig ret maskulin og malplaceret i dem. Men de her, de er altså lidt ekstra feminine og så er det lækre ruskind noget så blødt, at jeg føler mig lidt ekstra fin når jeg har dem på :-)

Skoene er fra Bianco og I kan kigge nærmere på dem HER.

Nu glæder jeg mig bare til sol og ferie i Danmark!

Indlægget er udgivet i samarbejde med Bianco Holstebro

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: DOTTIE DRESS