HELLO NEW SHOES

#IHEARTYOU

Ofte tænker jeg over hvor heldig jeg er som menneske og hvor heldig jeg er over alle de gode ting jeg møder på min vej. Jeg tænker egentlig aldrig over at tage tingene for givet, for jeg er egentlig en ret taknemmelig person, som faktisk har det ret svært ved at tage imod goder fra andre. Men jeg er blevet bedre til det og begynder at kunne glæde mig over, at andre vil mig det godt.

Jeg nyder de små øjeblikke, som helt klart har været en proces, men som jeg har lagt ind i små punkter i min hver dag. Jeg er nok også en meget retfærdig og ærlig person – nogle vil måske mene at jeg er lidt for ærlig, men andre gange så tror jeg altså at man kommer længst med at være ærlig. Retfærdighed kan være en svær ting at gennemskue – for hvad er egentlig retfærdigt? Og ligger man oftest som man har redt? Men det vigtigste er jo egentlig at tale om det. Tale om tingene, som vi nemt kan tage for givet og ting som vi oftest ikke ligger mærke til eller blot ligger så fjernt fra os.
Men gælder det os de nærmeste omkring os?

Jeg vil mine nærmeste det bedste og jeg går meget ind for at se det positive i tingene og gerne fra andres synspunkt.
Men hvad gør man, hvis en af sine nærmeste bliver ramt af noget man ikke selv har kontrol over?

Cirka 475 børn kommer hvert år til verden med en medfødt hjertefejl, og cirka 15.000 voksne lever med en medfødt hjertesygdom.
Nogle af dem er med i Hjerteforeningens netværk for unge GUCH, der står for ?Grown Ups with Congenital Heart defects? eller ?voksne med medfødte hjertelidelser?. Og netværket er top-aktuelt, for det forventes, at antallet af personer med lidelserne vil stige til 20.000 personer inden for det næste årti.

Derfor vil jeg gerne støtte op om den flotte kampagne #Iheartyou som Hjerteforeningen står for i øjeblikket. Man kan støtte kampagnen ved at købe de lækre og fine t-shirts HER.
Overskuddet fra salg af t-shirten går ubeskåret til GUCH og dermed til aktiviteter, som støtter unge hjertepatienter. Det kan være alt fra sociale arrangementer til faglige oplæg, hvor der sættes fokus på relevante problemstillinger. Ved køb af t-shirten bringer du budskabet om kærlighed, medmenneskelighed og fællesskab med dig ud i verden, og du viser samtidig, at du har valgt at støtte en god sag.

Husk, at vi skal passe på hinanden og hinandens hjerter <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO NEW SHOES