SUNDAY SHOPPING

Lately

Et nyt tæppe er flyttet ind i boligen – mere om det i næste uge!

Jeg er slet ikke med på ideen om at vi allerede er nået til søndag og dermed afslutningen på denne uge!
Jeg var som sagt alene hjemme i weekenden, eftersom Hr. Skov var sendt til KBH og ikke en skitur til Norge ;-) Og jeg har nydt mit alene tid, men jeg har samtidig også haft travlt med alle mulige gøremål i hjemmet og fået fyldt depotet op på familie og veninde fronten. Men jeg kan nu alligevel godt sidde lidt på denne søndag og ønske mig til en ekstra fridag. I ved, sådan en fridag, hvor jeg INGEN planer har og hvor kroppen og sind kan få en ordentlig hvile tur. Hmm.. Det må jeg lige prøve at indfri i næste weekend ;-)

Men derimod har jeg fået Hr. Skov hjem igen – hvilket var tiltrængt, eftersom undertegnede fik uventet besøg af intet mindre end 3 edderkopper.. Og da jeg har en skrækkelig forbi for de små kryb, så er jeg altså LYKKELIG for at min edderkop-fanger er hjemme hos mig igen ;-) Han skal nusses lidt om ørerne i aften og så skal der lades op til en ny arbejdsuge!

Må I få en dejlig søndag aften! <3

har kigget på fine sko hos Bianco Footwear

genopladning på en søndag efter en travl, men god weekend!

Forårsfarver fra Depend + fredags slik i kulør!

Frokost med en sød veninde i går!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY SHOPPING