NEW DRESS FOR SPRING

LATELY

Når regnen har pisket ned og gjort min stue en anelse grå ;-)

En knap så billedrig uge – men derimod ikke sagt at det ikke har været en god uge!! Jeg er i hvert fald ovenud tilfreds, for jeg har brugt tiden på at lave ting som jeg bedst kan lide, nemlig at træne, besøge familie, drukket flere fredagsøl med søde kollegaer, tage ud og spise, holde i hånd med Hr. Skov og i biffen. Men alligevel har jeg været så optaget af alle tingene, at jeg af og til har glemt at forevige minderne med billeder. Tænk sig at det skulle ske for mig!! Ha ha..

Min søndag har været så skøn, so far. Den har stået på morgentræning med en sød veninde, et-gør-det-selv-projekt, som jeg håber på og glæder mig til at vise jer og lige om lidt kommer Hr. Skov hjem fra arbejde og så står den på roadtrip og muligvis lidt catering mad! Det er noget af det bedste jeg ved! Jeg elsker at køre i bil i flere timer, høre god musik, spise snacks og ellers bare nyde afslapningen. For jeg slapper allerbedst af når jeg er ude og køre – for jeg føler pludselig at jeg har alverdens tid til blot at slappe af og nyde nuét. Ja, jeg ved godt at det lyder tosset – men det er blot min lille skøre måde at slappe af på ;-) haha..
Jeg har planer om at vi skal finde et sted og få årets første is – hmm jeg tror måske at Hr. Skov har andre planer. Oh well mon ikke jeg får ham overtalt, nu hvor det er et rigtigt forårsvejr! ;-)

Den kommende uge står på kaffedate med en sød veninde (og nu også kollega) og så glæder jeg mig til weekenden, hvor jeg skal i sommerhus med min dejlige familie! Sommerhusliv er bare lige mig! :-)

Hav en dejlig søndag!

Ny blå kjole, som jeg er sååååå glad for <3

Min fødseldagsgave – en kærestedate med Hr. Skov og en aften i komediens tegn!

Ahem.. Knap så fancy dinner – men hey jeg er en burger og fritter pige! ;-)

Var i biffen og se Kærligheden kender ingen grænser – en mærkværdig film!

Små søde lip balms fra Weleda – helt uundværlige i øjeblikket! <3

Brændenælde blomster som har vokset sig gigantisk – siden jeg fik den for nogle måneder siden…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW DRESS FOR SPRING