Sunday Shopping

Lately

Sikke en uge! Jeg er både træt, glad og fyldt med en masse indtryk og oplevelser, efter at have brugt hele weekenden med familien i sommerhus. Selvom vejret har teet sig tosset (regnvejr og rigelige mængder blæst) så elsker jeg nu altså regnvejr når man er i sommerhus ;-) Dog har ugen budt på gode og knap så gode stunder.

Ugen startede dårligt, da jeg mandag morgen knækkede en tand og fik en hastetid hos tandlægen! Og AV FOR POKKER det var en dyr omgang – så nu står den vist på havregryn resten af måneden :-( Overvejede kort at lade vær med at spise noget igen for frygt for at knække en tand igen – meeeen så kom jeg i tanke om at jeg er ALT FOR MADGLAD, til at det nogensinde ville kunne holde stik ;-) ha ha..
Derudover har den stået på en hyggelig kaffeaftale med en dejlig veninde, et lille hjemmeprojekt, (dem har jeg efterhånden mange af?!) 3 års fødselsdag og selvfølgelig til slut en tur i sommerhuset.

Den kommende uge kommer til at bestå af rare og gode ting, som bla. en ordentlig omgang huslige pligter, efter at have forsømt dem hele weekenden, overarbejde på kontoret, en rar sammenkomst med kollegaerne og så får vi besøg af nogle rare mennesker til middag og vino i weekenden!

Nu vil jeg nyde resten af min søndag med stearinlys, en god bog og nyde det fine regnvejr udenfor :-)

Hav en dejlig søndag!

PS. Jeg har en lækker konkurrence kørende på min Instagram – I kan deltage lige HER.

Fredag havde min guddatter fødselsdag og fyldte hele 3 år – sådan nogle børnefødselsdag er altså mægtige!

Praktisk-sommerhus-typen

Ingen sommerhus – uden spillekort! Vi elsker at spille spil i min familie!

Varm kakao at lune sig på, når det regner og blæser udenfor..

Livet som moster ;-) Familie gåtur med de små til stranden.

Terapi for sjælen <3

Min søsters gulerodskage – yndlings!!!

Mit “lille” hjemmeprojekt. Mere om det i næste uge ;-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Shopping