20 % OFF BIANCO FOOTWEAR

LOOK OF THE DAY: BLACK & WHITE

LOOK OF THE DAY: Bluse: Minus // Kjole: H&M (lignende HER) Støvler: Bianco// Taske: Marc Jacobs//

Nogle gange så har man bare lyst til at tingene skal være lidt sort og hvidt – specielt når vejret driller for tiden ;-) KOM NU FORÅR ALTSÅ!! <3
C var ikke just fornøjet over mit mørke sæt på billederne. Han vil nok mene at den burde være gemt i en papirs pose ;-) Jeg tror faktisk at den der mode med en stropkjole udenpå tøjet ikke ligefrem får mændende til at klappe i deres hænder! Men hva – jeg synes nu selv at det er ret sødt og minder mig om da jeg var helt lille og skulle have taget skolefoto. Det var selvfølgelig sensommer, så jeg havde en gul t-shirt og en blomstret stropkjole udover. Og jeg følte mig SÅ fin og gik og snurrede kjolen rundt hele tiden ;-) ha ha..

Nå men jeg har egentlig travl dag foran mig med både arbejde, træning og en tur i biffen i aften og se filmen Kærlighed kender ingen grænser som handler om to menneskers ubrydelige kærlighed, som forandrede en hel nation. Og jeg er en værre sucker for de dersens romantiske film, så mon ikke den falder i god smag hos mig? ;-) ha ha..

Hav en dejlig dag, fineste! <3

Indlægget indeholder affilliate links

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 % OFF BIANCO FOOTWEAR