DO YOU HAVE A FAVORITE?

LOOK OF THE DAY: COURT TO FASHION

LOOK OF THE DAY: Skjorte: Minus // Nederdel: An Ounce CPH // Taske: Marc Jacobs// Sko: Bianco //

Godmorgen fineste! <3

Jeg har efter en laaaaang nattesøvn fået det lidt bedre og sidder lige og får et stille øjeblik over morgenmaden. Fredagen bliver nemlig lang for mit vedkomende, da den både indeholder overarbejde og senere en hyggelig aften med kollegaerne og muligvis en enkelt eller to at skåle i til fyraften ;-)

I weekenden får vi besøg af nogle søde venner til middag og så håber jeg på at kunne få hvilet mig lidt, så jeg kan få bugt med den dumme hovedpine, som har drillet mig det meste af ugen.. Jeg krydser i alle tilfælde fingre!

Nå, nu til outfittet. For som I nok har bemærket, så har forårsdagene taget over for regnen, og solen skinner om kap med foråret. Og så er der jo enhver mulighed for at smide jakken og få lidt sol på næsetippen! Og det var hvad jeg gjorde forleden :-) Skoene er forresten nye og jeg er viiiiiilde med dem. De hedder Court Shoes -så fint, ikke? ;-)
Tænk sig, hvis man kunne smide de sorte strømpebukser og voila – så har man det fineste sommer outfit!

Nå jeg må hellere smutte på kontoret!

Hav en dejlig fredag!

Indlægget kan indeholde affilliate links

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DO YOU HAVE A FAVORITE?