Lately

LOOK OF THE DAY: DOTTIE DRESS

LOOK OF THE DAY: Jakke: Meotine// Kjole: VILA// Støvler: Bianco// Taske: Leowulff//

I lørdags havde jeg en mere eller mindre fantastisk dag! Jeg vågnede tidligt, spiste en god morgenmad og besøgte en sød veninde til lidt shopping og en hyggelig frokost! Derefter kørte jeg hjem og fik rengjort hele huset og afrimet fryseren – sidstnævnte var måske knap så sjovt ;-) Men det kræver jo ikke det vilde erhvervsuddannelse, for at afrime en fryser! Men min søster kom og joined mig i nogle timer, så det endte bare med at være en alletiders lørdag!
Undertegnede var selvfølgelig (trods regnen) hoppet i et prikket sæt – ja jeg ved ikke hvad det er – men i øjeblikket har jeg kun prikker i hovedet! (I hovedet og ikke på hovedet, tøhø!)
Jeg synes bare at det er så fint med prikker – der er et eller andet festligt over det og jeg kan jo så godt lide at man kan peppe sine dage lidt op, i hvert fald hvad angår garderoben ;-)

Jeg er sådan rigtig mandagstræt i dag. Humøret er strålende, men energien i lavvande! Måske man skulle klappe computeen sammen og tage en slapper resten af dagen?? Hmm.. Den må vist tages op til vurdering! ;-)

Hav en dejlig mandag! <3

Indlægget kan indeholde affiliate links

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately