NAILS + RABATKODE

LOOK OF THE DAY: ON A CLOUDY DAY

LOOK OF THE DAY: Jakke: Meotine// Bluse: Pieces// Nederdel: Vero Moda// Skjorte: Pieces// Støvler: Gamle// Taske: Leowulff

Godmorgen fineste!

Jeg har været tidligt op i dag. Jeg vågnede lidt over fem og var total morgenfrisk – muligvis skyldes det at jeg faldt i søvn i aftes til X-factor kl. 20.30 – men nogen var altså lidt fredags træt ovenpå en lang arbejdsdag! ;-) #mormortypen jeg ved det!! C er som sagt på “romantisk miniferie” med drengene, så jeg har hele huset for mig selv denne weekend ;-)

Men jeg har været flittig denne morgen og har fået styr på dagens blogindlæg og regnskab – det sidstnævnte skubber jeg gerne til sidst på måneden og så glemte jeg det! Så nu har jeg også fået styr på februar regnskabet! Pyyh ;-)

Jeg vil spise min morgenmad, hoppe i bad og drøne ud i det blå! Jeg skal mødes med min veninde Charlotte, en veninde jeg har kendt lige siden gymnasiet og jeg glæder mig til at se hende!

Outfittet er forresten fra denne uge, hvor vejret viste sig fra sin bedste side ;-) Billederne er knipset af min søster lige efter arbejde, så fint at vi lige kan mødes over et lille photo-shoot ;-) ha ha..

Må I få en dejlig lørdag! Og hey, hvis regnen fortsætter, så har jeg en liste med rare ting du kan lave på en regnvejrsdag HER.

Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAILS + RABATKODE