HÅR-SITUATIONEN

LOOK OF THE DAY: SUMMERHOUSE

LOOK OF THE DAY: Frakke: ASOS (lignende HER)// Tørklæde: Pieces // Strik: Mbym// Jeans: Selected Femme// Støvler: Pavement//

Selvom jeg allermest holder af, at hoppe i kjoler, stilletter og gerne være lidt feminin, så kan jeg altså også være stik modsat, hvad angår sommerhusliv og natur! For i weekenden var jeg som sagt i sommerhus med hele familien, og da vejret ikke ligefrem viste sig fra sin bedste side, så må man jo klæde sig efter vejret, ikke?

Jeg var derfor hoppet i mit mest praktiske tøj ( jo jo sådan noget har jeg skam også gemt i min garderobe!!) og så var jeg ellers klar til flere gåture langs stranden og den smukke natur omkring os.

Desværre er det meste af familien blevet ramt af sygdom efter den hyggelige sommerhustur. Hvilket resulterede i at undertegnede selvfølgelig også blev ramt og måtte overgive sig mandagen på kontoret. Men nu er jeg forhåbentlig frisk igen og håber at jeg kan pakke alt fra sygdom til knækkede tænder bag mig!

Jeg vil prøve at få ordnet lidt i de huslige pligter herhjemme og gerne få ryddet ud i alt sygdoms støvet! Tsk..Tsk..

Hav en dejlig aften! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HÅR-SITUATIONEN