10 HYGGELIGE BAGEOPSKRIFTER TIL WEEKENDEN

NEW DRESS FOR SPRING

Det er et ægte forårsvejr i dag – altså hvis man lige ser bort fra temperaturen selvfølgelig ;-) Og derfor er jeg også i et rigtigt forårshumør denne lørdag! For ikke nok med at solen skinner, så har jeg netop tilføjet denne forårs sag til garderoben! Kjolen er fra mærket An Ounce CPH og er noget så fin med sine detaljer og blå farve.
Jeg har et eller andet med farven blå – det passer bare så fint til alt og så får den blå farve mig til at minde lidt om foråret der er på vej! Jeg overvejer at hoppe i denne sag snarest med strømpebukser og fine pumps – men jeg glæder mig nu allermest til at hoppe i kjolen, hvor temperaturen også kan holde til bare ben ;-)

Jeg er som sagt i et dejligt humør denne lørdag, for jeg er inviteret ud og spise af Hr. Skov i aften. Der er noget helt specielt ved at tage på date med sin kæreste, specielt fordi det hører sjældent til, når man nu også bor sammen og ses derfor dagligt i hverdagene. Måske det er sådan generelt, når man er i et forhold? At man ofte glemmer at forkæle og overraske hinanden?
Men jeg er jo lidt den romantiske type og glæder mig til at tage Hr. Skov i hånden og tage ud og spise en hyggelig middag i aften efterfulgt af en aften med alletiders comedy!

Må I få en dejlig forårs lørdag <3

Indlægget indeholder affilliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 HYGGELIGE BAGEOPSKRIFTER TIL WEEKENDEN