LOOK OF THE DAY: ON A CLOUDY DAY

SUNDAY SHOPPING

Reklame links: 1. HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Jeg går og drømmer om at skifte vores lamper ud, lakere neglene i nude farver og tilføje en markant yndlings farve i garderoben. Dermed er denne søndags shopping liste fyldt med lækre sager, som jeg selv går og drømmer om lige nu. Og måske drømmer jeg og mangler lidt IT support, da vores internet har drille det meste af dagen!
Derudover har jeg den vildeste trang til at få farvet mit hår mørkere, men jeg kan bare ikke rigtig få mig selv til det – endnu… Den må jeg lige gå og summe lidt over endnu ;-)
Jeg kigger ind til jer senere med ugens Lately <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: ON A CLOUDY DAY