LOOK OF THE DAY: COURT TO FASHION

SUNDAY SHOPPING

Søndag når det er bedst! Dynen på sofaen, en kop kaffe (med mælk) i den ene hånd og bærbaren i den anden ;-) Det er jo blevet tid til ugens søndags shopping! Og nogen er lidt undskyldt denne søndag, da jeg stadigvæk ikke er kommet mig 100 % efter ugens sygdom. ØV!

Men til gengæld, så nyder jeg lidt at kunne putte mig under dynen og slappe lidt af efter weekendens strabadser. Og nå ja, så er der jo liiige lidt tid til at kigge lidt på en ny forårs garderobe. Jeg har længe været ret begejstret for farven rød og jeg har for nylig klikket denne røde sag hjem. Og jeg går lidt og overvejer at klikke den fine røde nederdel hjem – så er man jo ligesom klar, hvis temperaturen skulle stige og solen skulle skinne, ikke? ;-)

Jeg kigger ind til jer senere med ugens billeder! <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: COURT TO FASHION